Dženad Džino objavio emotivnu poruku: Podršku dobio iz svih krajeva regiona

0
Radiosarajevo.ba
Dženad Džino objavio emotivnu poruku: Podršku dobio iz svih krajeva regiona
Foto: A. K. / Radiosarajevo.ba / Katastrofa u Donjoj Jablanici

Obilne padavine tokom noći s četvrtka na petak prouzrokovale su strašne poplave u Bosni i Hercegovini. Najteže pogođena područja su Jablanica, Kiseljak, Fojnica, Kreševo i Vareš. U poplavama je poginulo najmanje 19 ljudi. Dženad Džino, popularni fotograf i snimatelj iz Jablanice, objavio je fotografiju na kojoj su sadržane poruke podrške koje je dobio iz svih krajeva regije.

Uz fotografiju brojnih poruka koje je primio, Džino je napisao:

"Moja Bosna i Hercegovina, moja Hrvatska, moja Dalmacija, moja Srbija, moja Crna Gora, moje Sarajevo, moje Posušje, moje Bugojno, moj Mostar, moje Visoko, Blagaj, Ilijaš, Rijeka, moja Makarska i još stotine drugih Hvala vam."

Nermin Bise: 'Scene koje gledate u SF filmovima su blaga verzija. Ponestaje mi riječi'

Nermin Bise: 'Scene koje gledate u SF filmovima su blaga verzija. Ponestaje mi riječi'

Jednu od poruka je napisao Darko iz Makarske koji je rekao da je duboko pogođen elementarnom nepogodom koja je zadesila Jablanicu, te da je spreman sudjelovati u obnovi džamije.

"Koliko budem mogao donirati, dati ću od srca i halal bilo. Neka vam Allah olakša da ovu nepogodu prebrodite što lakše" napisao je Darko.

Moja Bosna i Hercegovina, moja Hrvatska, moja Dalmacija, moja Srbija, moja Crna Gora, moje Sarajevo, moje Posušje, moje...

Posted by Dženad Džino on Friday, October 4, 2024

Sve informacije o poplavama možete pratiti uživo na portalu Radiosarajevo.ba iz minuta u minut OVDJE.

Više o poplavama u BiH čitajte na linku OVDJE.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije