Džanan Musa stigao u Sarajevo: Zvijezda Zmajeva sletjela u BiH

2
A.S.
Džanan Musa stigao u Sarajevo: Zvijezda Zmajeva sletjela u BiH
FOTO: Radiosarajevo.ba / Dženan Musa upravo stigao u Sarajevo

Džanan Musa, zvijezda naše košarkaške reprezentacije i igrač španjolskog Breogana stigao je večeras u Sarajevo, saznaje portal Radiosarajevo.ba.

Musa je na Sarajevski aerodrom stigao letom iz Beča u 23 sata, gdje su bile i kamere našeg portala.

S dolaskom Džanana Muse košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine bit će kompletirana pred utakmice kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo protiv Češke Republike (petak, 26. novembra) i Bugarske (ponedjeljak, 29. novembra).

Argeta već nekoliko godina drži titulu mesne i riblje paštete broj 1 u Evropi

Argeta već nekoliko godina drži titulu mesne i riblje paštete broj 1 u Evropi

U jednom trenutku bilo je neizvjesno da li će košarkaš Breogana biti na raspolaganju selektoru Vedranu Bosniću za ove mečeve, ali iz Španije su stigle lijepe vijesti.

Musa je prošle sedmice bio pozitivan na koronavirus, pa je njegov nastup bio upitan, s obzirom na to da je trebao provesti 14 dana u izolaciji.

No, nakon dva negativna PCR testa dobio je dozvolu da može napustiti Španiji i da se može priključiti Zmajevima.

Podsjetimo, na Bosnićevom spisku za utakmice s Česima i Bugarima nalaze se sljedeći košarkaši: John Roberson (Strasbourg, Francuska), Sani Čampara (Split, Hrvatska), Amar Gegić (Cibona, Hrvatska), Džanan Musa (Breogan, Španija), Edin Atić (Budućnost, Crna Gora), Adin Vrabac (Vienna, Austrija), Aleksandar Lazić (Mornar, Crna Gora), Emir Sulejmanović (Tenerife, Španija), Kenan Kamenjaš (SC Derby, Crna Gora), Miralem Halilović (Metropolitans 92, Fancuska), Ismet Sejfić (Podgorica, Crna Gora), Ajdin Penava (Mons, Belgija), Darko Talić (Igokea), Haris Delalić (Sloboda), Jure Zubac (Inter Bratislava, Slovačka) i Amar Alibegović (Virtus, Italija).

Susret BiH – Češka igra se u petka u 20 sati u dvorani “Mirza Delibašić“ u KSC Skenderija.

Ulaznice se mogu kupiti na prodajnim mjestima ticketing shopa Kupikartu.ba.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Najnovije