Drašku Stanivukoviću ukinute sankcije

5
Radiosarajevo.ba
Drašku Stanivukoviću ukinute sankcije
FOTO: Facebook / Draško Stanivuković

Ministarstvo unutrašnjih poslova Crne Gore ukinulo je rješenje Uprave policije – sektor Granične policije te zemlje kojim se gradonačelniku Banja Luke Drašku Stanivukoviću zabranjuje ulazak u Crnu Goru.

Ministarstvo unutrašnjih poslova Crne Gore je još krajem juna ove godine ukinulo rješenje Uprave policije, Sektor Granične policije te zemlje kojim je Stanivukoviću bio zabranjen ulazak u Crnu Goru.

Stanivuković je u augustu prošle godine učestvovao u litiji u Nikšiću kao znak podrške srpskom narodu u Crnoj Gori. Tada je objavljivao fotografije i video snimke sa litije na kojoj je učestvovao sa narodnim poslanikom Nebojšom Vukanovićem.

Nedugo nakon litije na vrata apartmana u Crnoj Gori mu je pokucala policija koja ga je privela, a potom naredila da napusti tu državu u roku od sat vremena. Državu je napustio u pratnji policije, a izrečena mu je i zabrana ulaska u Crnu Goru u narednih godinu dana.

Informacija da je Stanivukoviću još u junu ukinuta zabrana ulaska u Crnu Goru plasirana je u javnost nakon što su se na društvenim mrežama počele objavljivati fotografije, navodno snimljene prethodnih dana upravo u Crnoj Gori, na kojima je vidljivo da je gradonačelnik Banje Luke otišao na godišnji odmor.

Posljednja informacija iz Gradske uprave o aktivnostima gradonačelnika objavljena je prije osam dana kada je boravio u Mostaru, a Stanivuković se na društvenim mrežama oglasio još samo dan poslije kada je u svojoj kući ugostio djecu iz višečlanih porodica.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (5)

/ Povezano

/ Najnovije