Draško Stanivuković posjetio porodicu Šakonjić za Bajram: Uz baklavu razgovarali o tradiciji

6
Radiosarajevo.ba
Draško Stanivuković posjetio porodicu Šakonjić za Bajram: Uz baklavu razgovarali o tradiciji
Foto: X / Draško Stanivuković u posjeti porodici Šakonjić

Povodom Ramazanskog bajrama, gradonačelnik Banje Luke Draško Stanivuković obišao je porodicu Šakonjić iz Banja Luke.

Uz baklavu i ugodnu prazničnu atmosferu, razgovarali su o tradiciji i običajima ove porodice, ali i o izazovima vezanim za nedostatak vodovodne mreže u njihovom dijelu grada.

Stanivuković ističe da je srdačnost i gostoprimstvo porodice Šakonjić bilo izvanredno, što je dodatno obogatilo ovaj poseban dan.

Zbog rasta minimalca u RS povećene cijene svih usluga: Poskupila kafa, šišanje, kirije...

Zbog rasta minimalca u RS povećene cijene svih usluga: Poskupila kafa, šišanje, kirije...

Putem objave na društvenoj mreži X, Stanivuković šalje najsrdačnije čestitke svim pripadnicima islamske vjeroispovijesti koji slave Bajram, uz iskrene želje za dobro zdravlje i blagostanje.

"Tokom proslave Bajrama, imao sam čast biti gost porodice Šakonjić iz Banjaluke. U ugodnoj prazničnoj atmosferi, uz neizostavnu baklavu, razgovarali smo o njihovim tradicijama i običajima, ali i o izazovima s kojima se suočavaju, poput nedostatka vodovodne mreže u ovom dijelu grada.

Ponosno ističem da je srdačnost i gostoprimstvo porodice Šakonjić bilo izvanredno, što je dodatno obogatilo ovaj poseban dan.

Ujedno, želim uputiti najsrdačnije čestitke svim pripadnicima islamske vjeroispovijesti koji danas slave Bajram, uz iskrene želje za dobro zdravlje i blagostanje", napisao je Stanivuković.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (6)

/ Povezano

/ Najnovije