Pravda za Davida: "Pada kiša, možda će i snijeg, ali odustati nećemo!"

Radiosarajevo.ba
 Pravda za Davida: "Pada kiša, možda će i snijeg, ali odustati nećemo!"
Foto: Facebook / Građani Banja Luke i večeras su se okupili na Davidovom trgu tražeći pravdu i istinu
Građani Banja Luke i večeras su se okupili na Davidovom trgu tražeći pravdu i istinu za Davida Dragičevića.

Iako Davor Dragičević večeras nije mogao biti prisutan na 247. okupljanju, građani su dostojanstveno tražili istinu i pravdu te sigurnost za svu djecu u ovoj zemlji. 

"Stojimo, pada kiša a možda će i snijeg,  ali odustajanja nema jer znamo zašto stojimo. Tražimo samo pravdu i istinu koju znamo, mi, časni ljudi ovog grada. Zahvalio bih se svim ljudima što podržavaju Davora Dragičevića, najponosnijeg oca i majku Suzanu", rečeno je večeras na okupljanju na Trgu Krajine  

Rekli su da će stajati sve dok ne dobiju istinu i pravdu.

"Ostajemo uz Davora i Suzanu i naravno idemo do kraja", poručili su. 

Pravda za Davida / Dragičević u Sarajevu razgovarao sa Wigemarkom 

Podsjetimo, Davor Dragičević danas je u Sarajevu bio u kancelariji EU na sastanku sa Lars Gunnar Wigemarkom šefom Delegacije EU u BiH.

"Razgovarali smo sa Wigemarkom duže od sat vremena. Oni će izdati zvanično saopćenje. Sada barem imamo nekoga ko će jednim dijelom stajati iza nas, iza Grupe Pravda za Davida, a za naredne korake ćemo vidjeti", rekao je Davor za Radiosarajevo.ba.

Danas je Davor sa predstavnicima Grupe Pravda za Davida predao i dodatnu dokumentaciju za registraciju, a kako je istaknuo proces registracije bi trebao biti gotov za dvije sedmice.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije