Dragičević: Izvinite što sam i dalje ovdje i što moje srce kuca

Radiosarajevo.ba
Dragičević: Izvinite što sam i dalje ovdje i što moje srce kuca
Foto: Nedim Grabovica / Davor Dragičević u Banjoj Luci
Na trgu u Banja Luci i večeras su se, 207. put, okupili građani, koji traže istinu i pravdu u vezi sa ubistvom Davida Dragičevića.

Davidov otac Davor u obraćanju okupljenima poručio je da je porodica Dragičević nestala 18. marta, “kada je nestala i njihova slava, svijeća i vjera”.

BL / Dragičević: Muriz i ja nosimo bol u sebi, djecu, Dženana i Davida halaliti nećemo

"Gdje su Davidovi organi? Otkopat ćemo ga, da vidim ko će me zaustaviti. Donijet ću ga ovdje prije 14. novembra. Zauzet ćemo 14. novembra ovih deset kvadratnih metara i braniti", rekao je Davor.

U obraćanju okupljenima, članovi Grupe Pravda za Davida rekli su da dolaze svako veče da podrže Davora i majku Suzanu kako bi se konačno saznala istina i da ubice završe iza rešetaka.

Dolazimo da ova djeca imaju pravo na život, bezbjednost, dostojanstvo, istinu. Pravda će doći sa istinom. Istina je ključna, poručili su članovi grupe Pravda za Davida.

"Svi vi koji ste željni pet minuta slave nećete se kriti iza nas. Ovdje su ljudi, a svi koji su pokušavali da se prikažu ljudima, znajte da smo vas namirisali i ne prilazite ovoj porodici. Mi i porodica Dragičević nećemo igrati kako je neko zacrtao", rekla je Daniela Ratešić.

Na kraju obraćanja Davor je poručio: “Izvini, državo, što sam te stvarao, za sve kredite koje sam dizao, da živim ovdje porodično. Izvini, državo, što sam djecu školovao ovdje. Sine, izvini što si ostao sa mnom; bolje bi bilo da te želim i gledam preko Skypea, nego da te žalim. Izvini, državo, što sam i dalje ovdje i što moje srce kuca", prenosi srpskainfo.com

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije