Dragičević: Glupi ste i maloumni s praćenjem, stavite makar kapu na glavu

Radiosarajevo.ba
Dragičević: Glupi ste i maloumni s praćenjem, stavite makar kapu na glavu
Foto: Screenshot / Davor Dragičević na Trgu
Grupa "Pravda za Davida" predvođena ocem ubijenog Davida Dragičevića - Davorom Dragičevićem okupila se večeras 266. put na Trgu Krajine u Banjoj Luci kako bi nastavili tražiti istinu i pravdu u slučaju otmice i ubistva Davida Dragičevića.

Govorio je Davor opet i o sedmom aprilu 2019. godine, do kada je dao rok vlastima da pronađu ubice i odgovorne za smrt svog sina.

"Prokleta nedjelja, 16. decembar 2018. godine. Sine na tvom trgu smo 266 dan. Sutra ćete vidjeti šta mislim o Tužilaštvu u Prijedoru u osam časova ujutro. Šta mislim o toj zločinačkoj organizaciji. Ovim inspektorima što maloprije sjede bih poručio da se obuku, neka makar stave kapu na glavu. Puno ste glupi i maloumni s vašim praćenjem. Sjedite, pratite, igrajte se. Izdržat će Davor Dragičević do sedmog aprila 2019. godine.

Od sutra stoje tri jedinice (111) do sedmog aprila 2019. godine. Možda me dovedete u situaciju da prije reagujem na svoj način. Svoje namjere ću izvršiti i niko me na svijetu neće spriječiti. Državo ubila si mi dijete. Poslije godinu dana više nije ni bitno. Sve je kontaminirano, kontaminirat ću i ja vas. Kada krenem vaditi iz rake sedmog aprila ujutro, svi ste vi na istoj strani. Svi znate gdje je bio, ko ga je držao. Ko god kaže da su lica maloljetna, da im otac radi na RTRS-u laže. To su jataci koji su učestvovali u otmici Davida Dragičevića.

Ja u životu više problema nemam, problem je nastao kad ste mi ubili dijete. Ovi što me prate, dobro znajte da ću krenuti s provokacijama prema vama. I mentalne i fizičke. Sad me nećete uhapsiti. Dirali ste mu kosu, gaće, maramu, tijelo, srce, udove, sve... To je moje dijete, moja duša. Ovo je moj grad, ovo je moja država. Ovo je Davidov grad, ovo je Davidova država. Sedmog aprila, zavjet je zavjet", poručio je večeras s Trga Krajine Davor Dragičević.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije