Dragan Stevanović: SDP mora hitno imati sjednici Glavnog odbora i analizirati odnose u Trojci

2
Radiosarajevo.ba
Dragan Stevanović: SDP mora hitno imati sjednici Glavnog odbora i analizirati odnose u Trojci
Foto: Privatni album / Dragan Stevanović

Član SDP-a Dragan Stevanović smatra da je SDP-u BiH što prije potrebna proširena sjednica Glavnosg odbora kako be se analizirali odnosi u Trojci.

"Mislim da bi SDP BiH što prije morao imati proširenu sjednicu GO SDP (ako taj organ postoji u stvarnosti, a ne samo na papiru) i analizirati organizaciono stanje SDP i naše odnose sa koalicionim partnerima u vlasti.

Neki naši koalicioni partneri na svim nivoima vlasti shvatili su našu kooperativnost kao slabost, a ne kao zrelost i odgovornost u datom političkom trenutku i to počeli debelo zloupotrebljavati.

Olimpijci će u Parizu spavati na anti-sex krevetima

Olimpijci će u Parizu spavati na anti-sex krevetima

Odgovor SDP BiH mora biti jasan i odlučan politički stav, a ne pokušaji pragmatičnih riješenja od prilike do prilike.

To je izuzetno važno i za SDP i njegovu budućnost pa i ulogu kao kohezione snage (možda trenutno i jedine) za budućnost BiH. Imamo li u SDP-u snage da ozbiljno analiziramo političku situaciju i suočimo argumente?, naveo je na Facebooku Stevanović.

[facebook]https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid02FdT7veJv5qYeJ149DNqLhZ8CiP7AACsjBKfxcWQ2zGsfYF5b2m9JKV2dYzG1ev7dl&id=100008919348180[/facebook]

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije