Dragan Mektić radno proslavlja Prvi maj: Dnevnica 40 KM plus hrana i piće

Radiosarajevo.ba
Dragan Mektić radno proslavlja Prvi maj: Dnevnica 40 KM plus hrana i piće

Bivši ministar sigurnosti BiH Dragan Mektić radno proslavlja Prvi maj. Na Twitteru je objavio snimak na kojem vozi "civare" pune svježe tamiješanog betona, uz poruku:

"Dobro je, dnevnica 40 KM plus hrana i piće."

Ipak, teško je povjerovati da bivši "prvi državni policajac" mora raditi fizičke poslove da bi preživio, pa se pretpostavlja da Mektić dotjeruje vlastiti dom ili pomaže nekom prijatelju.

Podsjetimo, prije tri dana je Mektić bio u Sarajevu na sjednici Predstavničkog doma Parlamenta Bosne i Hercegovine i tom prilikom podržao pijedlog zastupnika Damira Arnauta da se funkcioneri odreknu nekih privilegija u korist onih koji su pogođeni posljedicama virusa korona.

"Ništa ne radimo, ležimo kod kuća. Daj da se odreknemo zadnje plate kao pomoć bilo kome ko je u krizi. Ljudi, nismo radili! Nikakvih obaveza nismo imali! Ja ništa po pitanju svoje poslaničke obaveze nisam uradio više od mjesec dana, osim što sam ponekad pregledao portale i vidio šta se dešava", iskren je bio Mektić.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije