Dodik čestitao Đokoviću: Vi ste srpski nacionalni heroj, inspiracija svima u RS-u

Srna
Dodik čestitao Đokoviću: Vi ste srpski nacionalni heroj, inspiracija svima u RS-u
Foto: Anadolija / Milorad Dodik

Član Predsjedništva Bosne i Hercegovine iz reda srpskog naroda Milorad Dodik čestitao je Novaku Đokoviću osvajanje osme titule na Otvorenom prvenstvu Australije u tenisu i povratak na prvo mjesto ATP rang liste.

"Svojom viteškom pobjedom u finalu Australijan opena još jednom ste pokazali da ste neprikosnoveni gospodar svjetskog tenisa, čiju istoriju već godinama ispisujete, i da ste srpski nacionalni heroj", istakao je Dodik.

Nole savladao Thiema nakon skoro pet sati i osvojio 17. titulu

On je naglasio da je Đokovićevo neprikosnoveno tenisko majstorstvo i njegova sjajna karijera, borbenost, viteško držanje na turnirima i čelični duh, inspiracija za sve u RS, kao i za mnoge mlade ljude širom svijeta, saopšteno je iz kabineta.

"I ovoga puta neizmjerno smo Vam zahvalni za sve trenutke radosti i sreće koju nam Vašim briljantnim sportskim uspjesima priređujete godinama. Primite još jednom sve čestitke za osvojeno prvenstvo Australije u tenisu", poručio je Dodik u čestitki.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije