Direktorica Doma zdravlja Prijedor službeno vozilo koristi za privatne potrebe

Radiosarajevo.ba
Direktorica Doma zdravlja Prijedor službeno vozilo koristi za privatne potrebe
Foto: Srpskainfo / Službeno vozilo u dvorištu Slavice Popović

Direktorica Doma zdravlja Prijedor Slavica Popović službeno vozilo ove zdravstvene ustanove svakodnevno koristi za privatne potrebe.

Tvrde ovo izvori Srpskainfo i dodaju da se Popović službenom „škodom oktavijom“ svaki dan nakon posla vozi u Omarsku gdje živi. Dodaju da potom vozilo parkira u privatnom dvorištu, koristi ga za privatne vožnje i sa njim naredni dan ponovo putuje na posao.

Slavica Popović - undefinedFoto: RAS Srbija: Slavica Popović

Tvrde da je ovo auto njoj na raspolaganju i u dane vikenda. O tome svjedoče i fotografije koje su u posjedu portala Srpskainfo, a na kojima se vidi da je službena „škoda“ parkirana iza zatvorene ograde u njenom dvorištu u Omarskoj.

"Vozač Doma zdravlja je bio takođe iz Omarske i svaki dan je Popovićevu vozio na posao i nazad sa posla službenom 'škodom'. Međutim, često je i nakon radnog vremena morao Popovićevu da vozi. Tako se dešavalo da je službenim autom vozi na frizuru u Banja Luku", pričaju za Srpskuinfo.

Dodaju da taj radnik iz Omarske nije mogao da izdrži tempo vozača jer je radio i nakon radnog vremena te je dao otkaz.

"Sada se Popovićeva sama vozi. Svaki dan putuje službenim vozilom na posao i kući, a to mogu da posvjedoče svi mještani Omarske", tvrde sagovornici.

Navode da je Popović službeno vozilo koristila i za dalja privatna putovanja.

"Putovala je na more u Budvu tom 'škodom' i vidjeli su je tamo radnici Doma zdravlja. Ovaj službeni automobil je viđen i na aerodromu u Zagrebu odakle je dovozio članove njene porodice", kažu izvori.

Ostatak teksta čitajte na ovom LINKU

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije