DF: Nećemo činiti Vulinu ono što je Milošević činio građanima BiH

Radiosarajevo.ba
DF: Nećemo činiti Vulinu ono što je Milošević činio građanima BiH
Foto: Dženan Kriještorac / Radiosarajevo.ba / Željko Komšić

Savršeno dobro razumijemo biblijsku poruku koja kaže ne čini drugome što ne želiš da čine tebi. Nećemo činiti Vulinu ono što je njegov uzor zločinac Slobodan Milošević činio građanima Bosne i Hercegovine i državi Bosni i Hercegovini vršeći genocid i agresiju.

Saopćeno je to iz Demokratske fronte, nakon što je ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin nazvao Željka Komšića"bošnjačkim predstavnikom u Predsjedništvu BiH" koji nije imao priliku da nauči "drevnu srpsku mudrost o tome  - ne čini drugima što ne želiš da čine tebi". Vulin je reagirao povodom Komšićeve izjave da nema dileme da je Kosovo nezavisna država. 

Vulin odgovorio Komšiću: Nije naučio drevnu mudrost

Ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin nazvao je Željka Komšića"bošnjačkim predstavnik u Predsjedništvu BiH" koji nije imao priliku da nauči "drevnu srpsku mudrost". "Srbi kažu 'ne čini drugima što ne želiš da čine tebi'.


"Međutim, Vulin mora znati da je granica između Republike Srbije i države Bosne i Hercegovine na rijeci Drini, a uskoro će to biti i granica između NATO saveza i Srbije, ukoliko u Srbiji ne dođu pameti pa i sami uđu u NATO", saopćeno je iz DF-a. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije