Demokratska fronta formirala Kantonalni odbor u Sarajevu - evo ko je predsjednik

2
Radiosarajevo.ba
Demokratska fronta formirala Kantonalni odbor u Sarajevu - evo ko je predsjednik
Foto: DF / Za predsjednika KO izabran Albin Zuhrić

Danas je u Sarajevu formiran Kantonalni odbor Demokratske fronte Kantona Sarajevo, čime je završen proces unutarstranačkih izbora u KS-u.

Prije formiranja kantonalnog odbora, sve općinske organizacije u Kantonu Sarajevu provele su unutarstranačke izbore, te izabrali predsjednike i članove općinskih i kantonalnog odbora, saopćeno je iz DF-a.

Za predsjednika Kantonalnog odbora izabran je Albin Zuhrić, šef Kluba zastupnika DF u Skupštini Kantona Sarajevo, a za potpredsjednike kantonalna zastupnica Marijela Hašimbegović, federalni zastupnik Mirza Čelik, predsjedavajući Općinskog vijeća Vogošća Avdo Gljiva, te općinski vijećnik iz Novog Grada Mirza Memišević.

Saobraćajna nesreća kod Jablanice: Automobil završio na krovu

Saobraćajna nesreća kod Jablanice: Automobil završio na krovu

Članovi Kantonalnog odbora, između ostalih će biti i federalni zastupnik Dennis Gratz, kantonalni zastupnici Vedrana Vujović i Iljaz Pilav, kao i Ferid Mušić, šef kabineta predsjedavajućeg Predsjedništva Bosne i Hercegovine Željka Komšića.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije