Damir Mašić objavio video 'dobrodošlice' u RS: "Manje srbuj, Milorade. Više radi"

3
Radiosarajevo.ba
Damir Mašić objavio video 'dobrodošlice' u RS: "Manje srbuj, Milorade. Više radi"
Foto: Printscreen / Damir Mašić o cestama u RS

To je ta dobrodošlica kod Milorada Dodika, napisao je Damir Mašić, šef Kluba zastupnika SDP-a BiH, uz video na Facebooku na kojem je prikazana cesta u bh. entitetu RS - vidljivo u lošem stanju.

Mašić je kazao da su u ovom entitetu najgore ceste u cijeloj Europi.

"20 godina i više se ne radi od strane vlasti u RS-u, ali zato čovjek uredno srbuje, najavljuje razlaze ovakve onakve, razdruživanja,..a ne popravlja ceste. Teritorij entiteta Republike Srpske je definitivno teritorij sa najgorim cestama u cijeloj Evropi", kazao je Mašić.

Objavljena prognoza do 16. maja: Uživajte u toplom vikendu, stiže novo zahlađenje

Objavljena prognoza do 16. maja: Uživajte u toplom vikendu, stiže novo zahlađenje

Pozvao je predsjednika RS Milorada Dodika da "manje srbuje".

"On je gore nešto asfaltirao oko Banja Luke i Laktaša i to je to. Istočni dio RS-a odron. Potop. Ali čovjek uredno srbuje. Zato Milorade manje srbuj, i što bi narodski rekao: "Opravi cestu Milorade". Vidi ove bruke i sramote!

Odmah iza graničnog prelaza Šćepan Polje sve do Broda na Drini i Foče evo kakva je cesta. Ali zato se čovjek voli voziti helikopterima i avionima. Voli čovjek da se vozi avionom. Sebi isvojoj djeci IRB krediti, bespovratna sredstva. Svi milioneri. Niko račune položio nije, ali polako. Doći će vrijeme i za to. Dakle ponavijam: "Opravi cestu Milorade" Manje srbuj, više radi", kazao je Mašić.

Video možete pogledati OVDJE.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (3)

/ Povezano

/ Najnovije