CIK BiH: Nije stigla nijedna ponuda za štampanje glasačkih listića

0
Radiosarajevo.ba
CIK BiH: Nije stigla nijedna ponuda za štampanje glasačkih listića
Foto: CiK BiH / S posljednje sjednice CIK-a

Centralna izborna komisija danas je, 27. maja, poništila postupak javne nabavke usluge štampanja i pakovanja glasačkih listića za Lokalne izbore 2024. godine.
 
Kako navode, razlog je taj što do isteka roka nije dostavljena nijedna ponuda.

"U okviru otvorenog postupka javne nabavke danas u 14 sati je istekao rok za dostavljanje ponuda za usluge štampanja i pakovanja glasačkih listića za Lokalne izbore 2024. godine. Do isteka roka nije dostavljena nijedna ponuda.

Zbog navedenog, Centralna izborna komisija BiH je na današnjoj sjednici donijela odluku o poništenju postupka javne nabavke usluge štampanja i pakovanja glasačkih listića za Lokalne izbore 2024. godine", saopćeno je iz CIK-a.

Reakcija na skandaloznu Vučićevu izjavu: "Političko ludilo i nastavak genocidne politike prema BiH"

Reakcija na skandaloznu Vučićevu izjavu: "Političko ludilo i nastavak genocidne politike prema BiH"

Ove godine, izbori u našoj zemlji održat će se u nedjelju, 6. oktobra. Izbori će biti održani za 64 opštinska vijeća u Federaciji BiH, 56 skupština opština u RS, 120 načelnika opština u Bosni i Hercegovini, 15 gradskih vijeća u Federaciji Bosne i Hercegovine, osam skupština gradova u RS, 23 gradonačelnika u Bosni i Hercegovini i Skupštinu Brčko distrikta Bosne i Hercegovine.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije