Tuga u BiH / Hrabro srce četverogodišnje Milice jutros je prestalo da kuca

25. 07. 2020. u 11:56:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 4945

Četverogodišnja Milica Јeličić iz Prijedora izgubila je najvažniju bitku.

Na Facebook stranici Svim srcem za Milicu objavljeno je da je djevojčica, koja se hrabro borila s teškom bolesti, preminula rano jutros.

Krenem da pišem pa brišem, kao kasnije bih ipak, kao da će nešto da se promjeni, neće nažalost.

A osjećam potrebu da podjelimo to sa vama jer ipak smo mi jedna velika porodica koju su tuga i nesreća spojile a takve veze su neraskidive.

Јutros u 04:00h prestalo je da kuca srce naše lavice, naše ljute ratnice. Sam Bog zna koliko se borila i koliko je propatila. Spavaj anđele mirno, sad te ništa ne boli, za nas ti si pobjednica. Zauvijek u našim srcima anđele najljepši”, napisano je na Facebook stranici Svim srcem za Milicu.

Podsjetimo, malenoj Milici je 2018. godine dijagnosticiran karcinom. Bila je u Beogradu gdje je primila jedna ciklus terapije, a potom je došla u Banja Luku i stanje joj se stabiliziralo. Nažalost, prošle je godine utvrđeno je da je tumor metastazirao na kosti. Od tada je trajala borba za život.


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacija za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

NEMA KOMENTARA