Bravo, momci: Hrabra ekipa GSS Sarajevo spasila tri žene na planini

1
Radiosarajevo.ba
Bravo, momci: Hrabra ekipa GSS Sarajevo spasila tri žene na planini
Foto: GSS / GSS spašavanje / Ilustracija

Gorska služba spašavanje Stanica Sarajevo u poslijepodnevnim satima je zaprimila poziv i informaciju da su na području planine Sarajevski Ozren izgubljene tri ženske osobe srednje životne dobi i da je jedna od izgubljenih u lošem zdravstvenom stanju te da ne mogu nastaviti dalje sa kretanjem.

Njihovu objavu na društvenoj mreži Facebook prenosimo u cijelosti:

"Odmah je obaviješten dežurni operativni u Operativnom centru Službe civilne zaštite Općine Centar, te su spasioci GSS-Stanice Sarajevo, pripadnici jedinice Općine Centar, upućeni na teren u potragu za unesrećenim.

Ponovo se oglasio FK Sarajevo: Pročitajte važno saopćenje za navijače

Ponovo se oglasio FK Sarajevo: Pročitajte važno saopćenje za navijače

Obzirom da unesrećene nisu bile u mogućnosti poslati tačnu lokaciju potraga je išla u više smjerova, te su uz aktivnu pomoć lovaca LD Sarajevo koji su se zatekli na tom terenu unesrećene na kraju pronađene, zbrinute i evakuisane", objavili su na iz Gorska služba spašavanje Stanica Sarajevo na Facebooku

Gorska služba spašavanja-Stanica Sarajevo u poslijepodnevnim satima je zaprimila poziv i informaciju da su na području...

Posted by Gorska Služba Spašavanja, Sarajevo - Mountain Rescue Service, Sarajevo on Saturday, January 13, 2024

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije