Bosanski Rambo teško pretučen

Radiosarajevo.ba
Bosanski Rambo teško pretučen


I to je moguće: Bosanski Rambo je pretučen. Nedžad Kličić teško je povrijeđen nakon što ga je u Cazinu pretukao Agim Murtić (34).

Kličić je u Kantonalnu bolnicu „Dr. Irfan Ljubijankić" u Bihaću dovezen s lomovima rebara, povredom grudnog koša, slomljenom vilicom, a prema riječima  izvora iz bolnice, nije se sjećao šta mu se dogodilo. Trenutno se nalazi na Odjelu hirurgije II i njegovo zdravstveno stanje je sada stabilno, piše Dnevni avaz.

Podsjetimo, Kličić se u augustu 2010. proslavio video-uratkom u kojem je pokazao svoje zavidne vojničke vještine, ali i zavidan arsenal oružja, zbog čega je imao problema s pravosuđem.

„Kličić je s mobilnog telefona pozvao policiju i kazao da je napadnut u Puškarima kod automehaničarskog servisa 'Semanić'. Policija ga je na mjestu događaja zatekla na tlu, a imao je teške tjelesne povrede. Na mjestu događaja bio je i njegov napadač“. kazao je u izjavi za Dnevni avaz Marijan Šimić, vršilac dužnosti policijskog komesara Unsko-sanskog kantona.

Murtić koji je u tuči, prema Šimićevim riječima, zadobio lakše tjelesne povrede,priveden je  u policiju na ispitivanje, a o ovom događaju upoznat je i dežurni kantonalni tužilac. 

Murtić i Kličić su, navodno, prije tuče imali verbalni sukob putem Facebooka, gdje su pale uvredljive riječi. To je bio motiv šaketanja u kojem je Rambo izvukao deblji kraj.



Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najnovije