Falatar: Vjerujem da smo pokazali da se zdravom politikom može izboriti

Radiosarajevo.ba
Falatar: Vjerujem da smo pokazali da se zdravom politikom može izboriti
Foto: Dženan Kriještorac / Radiosarajevo.ba / Naša stranka
Naša stranka je danas za sve građane Sarajeva priredila jedno veselo druženje. Boriša Falatar kandidat ove stranke za člana Predsjedništva BiH, kaže da vjeruje da su pokazali da se zdravom politkom može izboriti.

"Kampanju slušanja počeli smo još u aprilu i obišli smo cijelu zemlju. Naravno posljednjih mjesec dana više smo održavali skupove, a ono što je zanimljivo gdje god da smo otišli lji su nas jako lijepo prihvatili, čak i oni koji neće glasati za nas su oduševljeni novim pristupom na bh. političkoj sceni", kazao je Falatar.

Građani Sarajeva danas su imali priliku da se u Titovoj ulici druže i bolje upoznaju sa kandidatima Naše stranke, a i oni koji nisu pristalice ove stranke mogli su uživati u muzici benda koji je svirao za sve građane Sarajeva, poručili su iz ove stranke.

Zahvaljujući drugačijem pristupu i kvalitetnim kandidatima ubjeđeni su da će postići značajan rezultat na predstojećim izborima.

"Vjerujem da ćemo napraviti značajan rezultat, cijela stranka pa i ja kao kandidat za člana Predsjedništva. Smatram da ćemo na ovaj način otvoriti put i drugim ljudima koji žele da uđu u politiku i bore se za Bosnu i Hercegovinu", rekao je Falatar.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije