Bizarna pljačka na području Banje Luke: Lopovi ukrali skupocjeni alat

1
Radiosarajevo.ba
Bizarna pljačka na području Banje Luke: Lopovi ukrali skupocjeni alat
Foto: Kronen Zeitung / Građani ugvatili lopova na djelu

Nepoznati lopovi opljačkali su radionicu kod Banje Luke i ukrali alat vrijedan više desetina hiljada maraka, saznaje Srpskainfo.

Zanimljivo je da je opljačkan alat majstora koji su došli iz inostranstva kako bi pomogli Banjalučanima čiji su automobili oštećeni u nedavnom nevremenu.

Sistem popravljanja automobila oštećenih Banjolučana osmišljen je tako da je iznajmljen veći prostor u kojem su majstori mogli nesmetano da rade.

Volodimir Zelenski u noćnom videoobraćanju naciji priznao: "Stanje je teško"

Volodimir Zelenski u noćnom videoobraćanju naciji priznao: "Stanje je teško"

"Majstori autolimari došli su iz više zemalja kako onih evropskih, pa i Južne Amerike sa namjerom da pomognu u rješavanju muke koja je zadesila ljude nakon nedavnog grada koji je pao i uništio veliki broj vozila.

Očigledno je da je nekom ovo zasmetalo ili su u pitanju klošari koji su se željeli domoći skupocjenog alata" ispričao je odlično obaviješteni sagovornik.

Dodaje kako su lopovi osim alata čija se vrijednost procjenjuje na 20.000 maraka, navodno ukrali i automobil.

Prema nezvaničnim informacijama pljačkaše su snimile i nadzorne kamere, ali za sada nema informacija o tome da li su osumnjičeni uhapšeni.

Tačnije, o ovom slučaju nije bilo nikakvih informacija za javnost, za sada.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije