Biračko pravo u Bihaću do 15 sati iskoristilo 13.255 građana

2
Radiosarajevo.ba
Biračko pravo u Bihaću do 15 sati iskoristilo 13.255 građana
FOTO: Fena / Izbori u Bihaću

Na prijevremenim izborima za gradonačelnika Bihaća danas je do 15 sati glasalo 13.255 građana, što je nešto manje od 24 posto od ukupnog broja registriranih glasača, javlja Fena.

"Izlaznost je nešto bolja nego u jutarnjim satima, ali još uvijek daleko ispod željene razine. Nadamo se da će građani Bihaća iskoristiti preostalo vrijeme do 19 sati, kako bi se barem približili brojkama sa  posljednjih Općih i Lokalnih izbora. U svakom slučaju, za sada imamo pozitivan trend izlaznosti u poslijepodnevnim satima", ocijenio je predsjednik Gradske izborne komisije Bihać Šemsudin Muslić.

Iz Policije Unsko-sanskog kantona potvrđeno je i kako je na biračkom mjestu u naselju Ribić – Orljani došlo do narušavanja javnog reda i mira, zbog čega je to biralište čak bilo i privremeno zatvoreno. Nakon policijske intervencije i uviđaja, stvoreni su svi uslovi za nastavak izbornog procesa i na ovom biračkom mjestu.

Troje tinejdžera se vozalo jednim romobilom po ulicama Sarajeva

Troje tinejdžera se vozalo jednim romobilom po ulicama Sarajeva

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije