Bh. blogerka objavila potresne vijesti: Preminuo njen najstariji sin (12), drugi u kritičnom stanju

Radiosarajevo.ba
Bh. blogerka objavila potresne vijesti: Preminuo njen najstariji sin (12), drugi u kritičnom stanju

Poznata banjalučka modna blogerka Bojanu Mutić podijelila je večeras sa svojim pratiocima bolnu vijest o smrti svog sina Nikolaja (12), dok je drugi sin (9) u kritičnom stanju.

Iako je njen najstariji sin, kojem je dijagnostifikovana jedna od najtežih genetskih oboljenja, Paelizeus Merzbacher, preminuo prošli mjesec, Mutić je tek večeras smogla snage da o tome obavijesti javnost.

"Dragi prijatelji, pratioci, klijenti, saradnici, nisam smogla snage da vam se obratim ranije. Nemam je ni danas, ali je neophodno, iz razloga koje ću objasniti u nastavku. Desila nam se najveća tragedija. Naš stariji sin Nikolaj je preminuo 25. januara, a Maksim je i dalje u kritičnom stanju", napisala je na svom Facebooku.

Konaković: Znao je krvnik i zločinac Ratko Mladić šta radi političko i vojno rukovodstvo RS

Konaković: Znao je krvnik i zločinac Ratko Mladić šta radi političko i vojno rukovodstvo RS

Ona daje dodaje da bol koju osjećaju i agoniju koju prolaze, nije moguće opisati, pa to neće ni učiniti.

"Pišem vam jer je ovo jedini način da se obratim svima. Svima vama koji ste upoznati s tragedijom koja nam se dogodila, da vam se zahvalim na izrazima saučešća, iskazanoj ljubavi, podršci i brizi. Hvala, ali nama se ne može pomoći, a ja nisam u stanju da komuniciram, da se javljam na pozive, da razgovaram, primam posjete. U ovakvim okolnostima, ja jedva preživljavam svaku sekundu, i ovo malo snage koju nemam, čuvam za brigu o Maksimu i trud da Milica ne ispašta zbog moje tuge i nemoći", napisala je Mutić.

Zbog toga, kako dodaje ona, ne moće se javiti svakom pojedinačno. Mutić moli da joj se zbog toga niko ne zamjeri.

"I svima vama koji do ovog trenutka niste znali šta se desilo, izvinjavam se što ranije nisam našla način da ovo učinim, da vas obavijestim i zamolim vas za razumijevanje i strpljenje, jer ja nisam u mogućnosti da izvršavam svoje obaveze, da odgovaram na poruke, mail-ove, upite, zahtjeve…Do daljnjeg, ili nikada, ne znam. O tome, u ovom teškom momentu, nije moguće i nije prikladno govoriti. Oprostite i hvala vam", poručila je ova hrabra majka.

Dragi prijatelji, pratioci, klijenti, saradnici, nisam smogla snage da vam se obratim ranije. Nemam je ni danas, ali je...

Posted by Moda i Tako To on Friday, February 23, 2024

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije