Besplatni sportsko-zdravstveni pregledi za djecu

Promotivni tekst
Besplatni sportsko-zdravstveni pregledi za djecu
/ Merkur BH osiguranje
U periodu od 14. do 19. novembra Merkur BH osiguranje u Sarajevu, Tuzli, Mostaru i Banjoj Luci organizira besplatne sportsko-zdravstvene preglede za djecu uzrasta od 6 do 12 godina.

Pregledi će obuhvatiti provjeru fizičke spremnosti djece, test izdržljivosti i sportskih vještina, dok će se ispitivanje funkcije mišića vršiti pomoću osam specifičnih testova.

Pregledi su povjereni timu profesora s višegodišnjim iskustvom u radu s djecom, a sprovode se prema programu kompanije Merkur LifeStyle GmbH, članice Merkur Grupacije zadužene za promociju zdravog životnog stila i dobitnika prestižne nagrade za organizaciju medicinskog SPA programa u Evropi. Nakon pregleda roditelji će biti upoznati s finalnim rezultatima i preporukama u smislu zdravog stila života djece.

“Mi želimo zdraviju i bolju budućnost djece širom BiH, stoga smo i pokrenuli incijativu o besplatnim sportsko-zdravstvenim pregledima. Naši stručnjaci pobrinut će se da svako pregledano dijete dobije individualne savjete i preporuke za zdravije i bezbrižnije odrastanje. Raduje nas da su roditelji već pokazali veliko interesovanje i prijavili svoju djecu za preglede. Pozivamo i ostale roditelje da prijave svoje mališane do 13. novembra,’’ naglasila je Sabina Mujanović, predsjednica uprave Merkur BH osiguranja.

Prijave djece mogu se izvršiti na besplatni telefon Merkur BH osiguranja 080 02 02 25 ili putem e-maila info@merkur.ba, nakon čega će svako dijete dobiti termin za pregled u trajanju od 30 minuta. Pregledi će se obavljati tokom pet radnih dana u period od 17 do 20h, na sljedećim adresama Merkur BH osiguranja:

Sarajevo      Fra Anđela Zvizdovića br.1

Tuzla             1. Inžinjerske brigade b.b.

Banjaluka    Trg srpskih junaka br.3

Mostar         Ante Starčevića b.b.

Merkur BH osiguranje nedavno je predstavilo vizuelni i sadržajni rebrending, a aktivnosti usmjerene na najmlađu populaciju samo su dio novog koncepta poslovanja.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije