Banja Luka: Štrajkom glađu traži posao

Radiosarajevo.ba
Banja Luka: Štrajkom glađu traži posao

Dragan Milovanović
, koji je nezadovoljan rezultatima konkursa za prijem radnika u Rudnik i termoelektranu (RiTE) Ugljevik više puta štrajkovao glađu u tom gradu, sada pravdu traži u banjolučkom Parku Mladen Stojanović. 

Konkursi za državnu službu: Poslovi za već zaposlene
Kako do posla u državnoj službi

Tražio je i sastanak s predsjednikom RS-a Miloradom Dodikom prije četiri mjeseca, obećan mu je razgovor s direktorom RiTE Antonom Gajićem, ali dosad nije odgovoreno na njegove zahtjeve.  Obraćao se i resornom ministru Željku Kovačeviću, što opet nije rezultirao zaposlenjem nekog od porodice Milovanović

Ponovo je stupio u štrajk glađu, jer, kaže, već tri godine čeka obećano zaposlenje u RiTE Ugljevik.  Tvrdi da je trebalo da ima prioritet, jer mu je otac izgubio život u tom rudniku, zbog čega mu je posao i obećan. 

Od obećanja ništa nije ispunjeno, priča Milovanović i dodaje da ne bi štrajkovao glađu, da ima od čega da živi. 

“Da bar neko od šestoro članova u mojoj porodici radi, zaboravio bi na obećano. Ovako me muka natjerala da pitam nadležne zbog čega među zaposlenih nema mog imena”, kaže ovaj štrajkač glađu. 

Dragan sada kaže da će ostati u banjalučkom parku u štrajku glađu sve dok bar jedan od članova njegove pododice ne dobije posao, javila je novinska agencija Fena

Video Atvbl:


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije