Amer Kapo napustio SBB: "Mogao sam ovo uraditi i tiho bez objave, ali..."

5
Radiosarajevo.ba
Amer Kapo napustio SBB: "Mogao sam ovo uraditi i tiho bez objave, ali..."
Foto: SBB BiH / Amer Kapo

"Sve ima svoj početak i kraj... Nakon petnaest godina aktivno provedenih u Savezu za bolju budućnost (SBB) došlo je vrijeme za korektan rastanak."

Objavio je ovo na društvenim mrežama jučer, 26. juna, Amer Kapo. Kapo je, podsjetimo, vijećnik u Općinskom vijeću Centar.

"Mogao sam to, naravno, uraditi i tiho bez objave, ali onda bih propustio priliku da se zahvalim na svim prilikama koje mi je omogućio Savez za bolju budućnost, predsjednik, kao i sve osobe koje su u meni prepoznale određene kvalitete ali prije svega želju za radom u svrhu kreiranja novih vrijednosti za sve građane Sarajeva ali i Bosne i Hercegovine", napisao je, te dodao: 

Pogledajte borilački spektakl u Sarajevu gdje su se tražile vize za veliko K-1 finale u Tokiju

Pogledajte borilački spektakl u Sarajevu gdje su se tražile vize za veliko K-1 finale u Tokiju

"Pored rada za opšte dobro, kroz političko djelovanje, imate priliku da steknete i veliki broj prijatelja, a ja sam ponosan na sve svoje prijatelje koje sam stekao u SBB-u ali i u drugim strankama u kojima takođe ima veliki broj kvalitetnih i sposobnih ljudi. Ipak, najveće hvala svim članovima, prijateljima i građanima koji su podržavali moj rad bez obzira na stranačku pripadnost. Bez te podrške sigurno ni ja ne bih bio ovo što jesam i ne bih imao priliku da usmjeravam energiju ka boljoj, pozitivnoj i prosperitnoj sredini koju zaslužuju građani Bosne i Hercegovine. Stoga, zaista još jednom vam hvala od srca."

Otkrio je i kako odluku o nastavku političkog angažmana još nije donio, ali: "U svakom slučaju kada i ako je donesem, sigurno će biti dugoročnog karaktera....bar dok me zdravlje služi..."

Sve ima svoj početak i kraj... Nakon petnaest godina aktivno provedenih u Savezu za bolju budućnost (SBB) došlo je...

Posted by Amer Kapo on Wednesday, June 26, 2024

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (5)

/ Povezano

/ Najnovije