Ako putujete izvan BiH, oprez: Na ovom graničnom prijelazu se čeka i do dva sata

1
Radiosarajevo.ba
Ako putujete izvan BiH, oprez: Na ovom graničnom prijelazu se čeka i do dva sata
Foto: GP Maljevac / GP Jasenovac - Gradina Donja

Na graničnom prijelazu Jasenovac - Gradina Donja se prema pisanju portala GP Maljevac, prema Bosni i Hercegovini se čeka cca 2 sata. Prema Hrvatskoj je skoro pa isto tako.

Kada je riječ o ostalim graničnim prijelazima, iz BIHAMK-a je saopćeno da je na putu Rudo-granični prelaz Uvac zbog oštećenja mosta, zabranjen saobraćaj za teretna vozila i autobuse, dok je za putnička vozila brzina kretanja na mostu ograničena na 20 km/h.

Pojačan je promet vozila na ulazu u našu zemlju na graničnim prelazima Kamensko i Doljani, u oba smjera na graničnim prelazima: Izačić, Bijača, Deluša, Zupci, Velika Kladuša, Bosanski Brod, Bosanska Gradiška i Gradina.

Na ostalim graničnim prelazima također dolazi do pojačane frekvencije vozila, ali zadržavanja za sada nisu duža od 30 minuta.

⚠️GP Jasenovac - Gradina. D⚠️ Prema Bosni i Hercegovini se čeka cca 2 sata. Prema Hrvatskoj je skoro pa isto tako 🤦‍♂️ Foto: Gerza

Posted by Granični prijelaz Maljevac on Saturday, August 13, 2022

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije