Fantastični Francuz Clement Noel pobjednik slaloma u Zagrebu

A. S.
Fantastični Francuz Clement Noel pobjednik slaloma u Zagrebu
Foto: EPA-EFE / Ramon Zenhäusern

Pobjednik Snow Queen Trophy 2020 voženog na Sljemenu u Zagrebu je Francuz Clement Noel.

Drugo mjesto zauzeo je Švicarac Ramon Zenhäusern, dok je treći bio Italijan Alex Vinatzer, koji je nakon prve vožnje bio na 26. mjestu. 

Ljubitelji skijanja još jednom su uživali u sjajnom slalomu u Zagrebu, gdje je builo dosta i navijača i turista iz Bosne i Hercegovine. 

Rezultati 10 najboljih u Zagrebu - undefined

Printscreen: Rezultati 10 najboljih u Zagrebu

Nakon što je jučer s dvije odlične vožnje u slalomu Svjetskog kupa na zagrebačkom Sljemenu slavila Slovakinja Petra Vlhova, danas su na redu skijaši.

Petra Vlhova pobjednica Snježne kraljice na zagrebačkom Sljemenu

Slovakinja Petra Vlhova pobjednica je Snježne kraljice, FIS utrke u slalomu koja je tradicionalno na početku godine održava u Zagrebu. Ona je slavila ispred Amerikanke Mikaela Shiffrin, koja je zauzela drugo mjesto. Treća je na Sljemenu, gdje je bio veliki broj navijača, pa čak iz Bosne i Hercegovine, bila Katharina Liensberger iz Austrije.

Inače, mušku utrku Audi FIS Svjetskog skijaškog kupa otvorio je Švicarac Ramon Zenhäusern koji je do cilja došao s rezultatom od 57,49 sekundi, te zauzeo prvo mjesto nakon prve vožnje.

Drugi je poslije prve voženje bio Austrijanac Michael Matt sa sedam stotinki zaostaka, a treći Nijemac Linus Strasser, koji je sa startnim brojem 31. doskijao do trećeg mjesta s 18 stotinki zaostatka.

Bosna i Hercegovina, kao i sinoć na Snježnoj kraljici, u Zagrebu nije imala svog predstavnika. Od hrvatskih predstavnika drugu vožnju izborio je samo Istok Rodeš, koji je zauzeo 25. mjesto. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije