Ludilo, ludilo, trener je poludio... (VIDEO)

Radiosarajevo.ba
Ludilo, ludilo, trener je poludio... (VIDEO)

Nesvakadašnji potez u Južnoj profesionalnoj hokejaškoj lig gdje je trener Louisiana IceGatorsa 'poludio' na sudije i počeo bacati na led praktički sve što mu je došlo pod ruku.

"Večer prije smo igrali također protiv Pensacole i dva igrača su dobila 20 šavova, a bez kazne za protivničku momčad. Prije mog ispada omjer kazni je već bio 7-2 za nas", priča Brent Sapergia, koji je pažnju Amerikanaca, ali i ostatka svijeta, zaradio bacajući na led palice, posudu s pićem, liječničku opremu i sve ostalo što mu se našlo pod rukom.

http://www.youtube.com/watch?v=71VxFKIon2Q


Na kraju je ispalo komično. Pomoćni trener mi je u jednom trenutku rekao "Brent, propustio si baciti one tri role ljepljive trake", priča Sapergia.

Zanimljivo, Sapergia je inače predsjednik kluba, koji je prije 15-tak dana sjeo na trenersku stolicu. Svoju zamjenu, nakon što je dobio zabranu bavljenja trenerskim poslom doživotno, našao je - na tribini.

sportal.hr/radiosarajevo.ba

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najnovije