Laka i Brano iz Dubioze: Podržimo Zmajeve i navucimo Turke na tanak led

Radiosarajevo.ba
Laka i Brano iz Dubioze: Podržimo Zmajeve i navucimo Turke na tanak led

Nekoliko sati ostalo je do početka hokejaškog spektakla u Zetri. Svjetska senzacija, hokejaška reprezentacija Bosne i Hercegovine ugostit će odgovarajuću selekciju Turske.

Muzičar Elvir Laković Laka jedan je od onih koji s nestrpljenjem očekuju početak meča. Kako kaže, gledao je i utakmice EBEL lige početkom januara u olimpijskoj ljepotici.

''Bio sam i prošli put na hokeju, bilo je lijepo, ali i hladno. Ljudima poručujem da se dobro utople. Dobro naši lete po ledu, ali mi ćemo Turke navući na tanak led. Doći ću da navijam, ali ne kosu, već da navijam za ledene Zmajeve'', kroz osmijeh je kazao Laka.

Njegovo mišljenje podijelio je i Brano Jakupović iz benda Dubioza Kolektiv. Sretan je što se hokej vratio u Sarajevo.

''Vrlo rado ću otići na utakmicu, mnogo mojih prijatelja iz Zagreba gledaju mečeve Medveščaka. Kažu da je mnogo bolje od fudbalskih utakmica. Volio bih da ovo ne bude posljednji put, da zaživi u zagrebačkoj formi, da imam gdje otići i gađati se kokicama'', dodao je Jakupović.

Utakmica BiH – Turska, podsjećamo, igrat će se od 19 sati u dvorani Zetra.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najnovije