Venus Williams i Caroline Wozniacki dobile specijalne pozivnice za Indian Wells

0
Radiosarajevo.ba
Venus Williams i Caroline Wozniacki dobile specijalne pozivnice za Indian Wells
Foto: Express.co.uk / Venus Williams i Caroline Woziacki

Sedmostruka Grand Slam prvakinja, američka teniserka Venus Williams i bivša prva igračica svijeta, Dankinja Caroline Wozniacki dobile su specijalne pozivnice za učešće na turniru u Indian Wellsu.

Turnir u Indian Wellsu u muškoj i ženskoj konkurenciji igrat će se od 6. do 17. marta. Organizatori su naveli da će tokom sedmice objaviti imena preostalih igrača kojima će dodijeliti "wildcardw".

Williams ima konstantnih problema sa koljenom poslije povrede koju je zadobila u prvom kolu Wimbledona u julu prošle godine. Izgubila je u prvom kolu US Opena u septembru i poslije toga 43-godišnja teniserka nije odigrala nijedan meč.

Stravična nesreća u BiH: Uslijed teških povreda poginula jedna osoba

Stravična nesreća u BiH: Uslijed teških povreda poginula jedna osoba

Ona će na "turniru u pustinji" u Kaliforniji igrati prvi put od 2019. godine, kada je stigla do četvrtine finala.

Također i Wozniacki se vraća u Indian Wells prvi put od 2019. godine, pošto je napravila trogodišnju pauzu tokom koje je rodila dvoje djece. U Indian Wellsu trijumfovala je 2011. godine, a igrala je u finalu 2010. i 2013. godine, prenosi SportCentar.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije