Traže zabranu nastupa na Roland Garrosu: Teniserska zvijezda zgrozila rječnikom

Radiosarajevo.ba
Traže zabranu nastupa na Roland Garrosu: Teniserska zvijezda zgrozila rječnikom
Foto: Printscreen / Nick Kyrgios

Nick Kyrgios ne posustaje. Čak i kada nije na terenu, opet pronađe način da ispolji svoju negativnu energiju na način koji baš i nije za javnost.

Australac se ovih dana nalazio u Londonu gdje je uoči Roland Garrosa trenirao u Wimbledonu (?) i to s Andyjem Murrayjem.

Stoga su možda malo i razumljivije njegove riječi kojima hvali najveći turnir na svijetu, a posve suprotne koristi za Roland Garros.

"Mislim da je Wimbledon najbolji turnir na svijetu, pogledajte ovu savršenu travnatu podlogu", rekao je hodajući pa nastavio.

"Riješite se zemlje, ljudi. Ko voli zemlju kada je tako loša. Činjenica je da sam ovdje i da za nekoliko dana moram u Pariz. Roland Garros je sra*e u usporedbi s ovim. Apsolutno sra*e", dodao je.

Ako ništa drugo, barem mu se mora priznati da je iskren, no navijačima, a posebno Francuzima, ta iskrenost i nije baš sjela pa traže da mu se zabrani nastup.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije