Tommy Robredo i Quentin Halys u kvalifikacijama za Roland Garros

0
Radiosarajevo.ba
Tommy Robredo i Quentin Halys u kvalifikacijama za Roland Garros
Twitter / Quentin Halys

Kvalifikacije za Roland Garros počinju sa dvobojem između Tommy Robreda i Quentin Halysa. Meč počinje u 15.00 sati.

Tommy Robredo je 39-godišnji veteran koji je jedan od najstarijih igrača na touru. Več godinama je daleko od najbolje forme kada je bio među top 10 igrača svijeta. Trenutno je 223 reket svijeta a posljednjih godina prijavljuje svega nekoliko turnira i jasno je da će vrlo brzo završiti karijeru.

Robredo jej prošle godine na devet mečeva upisao samo dvije pobjede dok je ove na šest turnira uspio doći do četiri pobjede, od čega tri na Challengeru u Antalyi gdje je zaista imao lagan žrijeb.

Sa druge strane Quentin Halys je 24-godišnji Francuz koji je trenutno 222 igrač svijeta. On je sigurno igrač koji može mnogo više ali ga je povreda iz 2019-te udaljila iz društva 200 najboljih. Ipak, ove godine igra jako dobro, na omjeru je 11-9 i pitanje je vremena kada će ponovo doći nadomak 100 najboljih igrača svijeta.

Meč možeta pratiti na ovom LINKU.

Kladionica MOZZART je za ovaj meč pripremila odlične kvote. Tako je kvota na pobjedu Robreda 3,40, a na pobjedu Quentin Halysa 1,27.

Ostalu ponudu kladionice MOZZART pogledajte OVDJE.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Najnovije