Telemach BH najavljuje: Gledajte uživo mečeve s Wimbledona u 4K rezoluciji na Sport Klub 4K kanalu

0
Promotivni tekst
Telemach BH najavljuje: Gledajte uživo mečeve s Wimbledona u 4K rezoluciji na Sport Klub 4K kanalu
Promotivni tekst / Gledajte uživo mečeve s Wimbledona u 4K rezoluciji na Sport Klub 4K kanalu

Vrijeme je za Wimbledon, sportski spektakl koji željno iščekuju ljubitelji tenisa širom svijeta. Zahvaljujući kompaniji Telemach BH, od 3. do 16. jula, putem EON platforme u mečevima vrhunskih igrača Wimbledona moći će uživati i gledatelji u Bosni i Hercegovini.

Mečevi s centralnog terena će se prenositi uživo na Sport Klub 4K kanalu u najjačoj, ultra HD rezoluciji, koja skupa s 4K tehnologijom omogućava vrhunsko iskustvo u gledanju TV programa.  

"Fanovi tenisa dobro znaju da najuzbudljivije duele donosi upravo Wimbledon, najstariji i najprestižniji Grand Slam turnir na svijetu. Iako zbog prethodnih povreda na ovom turniru neće nastupiti mnogima omiljeni španski teniser, Rafael Nadal, na listi takmičara su brojna druga poznata imena u čijoj igri ćete zasigurno uživati", istakla je Emina Dervišević, direktorica Sektora za razvoj proizvoda u kompaniji Telemach BH.

Dok putem Sport Klub kanala gledate mečeve na terenu, uz Sports Mode na svim uređajima uživo pratite statistiku meča, čitajte informacije o igračima i provjerite trenutni poredak. Tu je i mogućnost premotavanja mečeva unazad uz pregled najzanimljivijih momenata i još mnogo toga.

Za praćenje HD i SK 4K kanala, neophodno je da korisnik ima TV koji podržava visoku rezoluciju. Praćenje 4K kanala moguće je uz korištenje EON Smart Boxa ili EON Smart TV aplikacije.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije