Slavna teniserka za kojom su ludovali navijači nestala s milionima eura?

0
Radiosarajevo.ba
Slavna teniserka za kojom su ludovali navijači nestala s milionima eura?
Foto: Instagram / Camila Giorgi

Bivša italijanska teniserka Camila Giorgi ima problema s poreznom upravom. Giorgi je 7. maja ekspresno otišla u mirovinu, a kako piše Gazzetta dello Sport, vlasti je ne mogu pronaći.

Porezna uprava je traži kako bi s njom prošla neke nesuglasice oko poreza, no tihe patnje navijača nema ni na mapi.

Camila Giorgi je u karijeri samo od nagrada osvojila šest miliona eura, a njena porodica je to zaboravila prijaviti poreznim vlasima. Italijani pišu kako su utajeni milioni.

Ova žena hoda Parizom sa zastavom Jugoslavije: 'Ovo je ona sa Olimpijade u Sarajevu 1984-te'

Ova žena hoda Parizom sa zastavom Jugoslavije: 'Ovo je ona sa Olimpijade u Sarajevu 1984-te'

Porezna uprava ju navodno ne može pronaći, a nema vijesti o tome gdje su njezina majka Claudia, otac Sergio i braća Amadeus i Leandro. Camila se nedavno obratila i svojim fanovima putem Instagram priče i najavila odlazak u penziju.

"Za više vijesti pratite moju Instagram stranicu. Sve što izlazi u javnost je lažno. Toliko ima netačnih informacija o mojim planovima.Veselim se što ću s vama podijeliti informacija o onome što slijedi. Prava je sreća s vama dijeliti moj život. Nastavimo zajedno s ovim putovanjem", napisala je Camila na Instagramu na kojem ju prati 740.000 ljudi koji uživaju u njenim fotografijama.

Ovo je momak koji je pogodio Novaka Đokovića u glavu

Ovo je momak koji je pogodio Novaka Đokovića u glavu

Camila, koja radi i kao model, imala jre kuću u Miamiju, ali zadnji tragovi vode u San Diego. Moguće je i da je otišla u Argentinu, zemlju svojeg oca, pišu italijanski mediji.

Osim vlasti, i WTA je pokušao doći do Italijanke, no bez uspjeha. Novinari Gazzette su pokušali dobiti nekoga iz njene modne kompanije Giomila, ali niko se nije javljao ni na telefon ni odgovorio na mail.

Zanimljivo, porodica Giorgi u Italiji ne posjeduje ništa. Nemaju ni nekretninu, ni druge stvari u svojem vlasništvu. Sve je bilo unajmljeno.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije