Poznati Britanac opasno se narugao Đokovićevoj majci, a Noleta nazvao jadnikom

3
Radiosarajevo.ba
Poznati Britanac opasno se narugao Đokovićevoj majci, a Noleta nazvao jadnikom
Foto: Profimedia / Dijana i Novak Đoković

Nakon što je čuo izjavu majke Novaka Đokovića, poznati britanski novinar Piers Morgan je bez dlake na jeziku komentirao čitavu situaciju.

Novakova majka Dijana je otkrila kako je posljednjih nekoliko dana zbog sina prolazila kroz teške trenutke.

Đokoviću je u konačnici odobrena viza i imat će pravo nastupa na prvom Grand Slamu sezone u Australiji, a njegova porodica je na press konferenciji govorila o tome što se sve događalo.

Portal Radiosarajevo.ba traži novinarke/novinare

Portal Radiosarajevo.ba traži novinarke/novinare

"Novak je bio podvrgnut torturi i maltretiranju. Idućih dana ćemo još čuti i više o tome kroz što je sve prošao", kazala je Dijana Đoković.

Ipak, jedan od onih kojeg čitava drama nije previše pogodila je britanski novinar Piers Morgan koji je na ironičan način komentirao Dijanu tvrdnju.

"Jadnik. Zvuči puno gore od jednostavne injekcije cjepiva koja traje dvije sekunde", kazao je Morgan na Twitteru.

Novak Đoković je bio žestoko kritiziran zbog svog stava o vakcinama, a veliki dio australske javnosti bio je ljut kada je Đoković prvi put najavio da će otputovati u Australiju uz ljekarsko izuzeće.

Podsjetimo, Novak Đoković je jedan od rijetkih sportista koji se nije vakcinisao protiv COVID-19 i tako nije stekao uvjet za ulazak u Australiju gdje ovog mjeseca održava prvi Grand Slam sezone.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (3)

/ Povezano

/ Najnovije