Novak Đoković zaigrao tenis sa glumicom iz Hollywooda

0
Radiosarajevo.ba
Novak Đoković zaigrao tenis sa glumicom iz Hollywooda
Foto: EPA / Novak Đoković

Charlize Theron zaigrala je tenis s Novakom Đokovićem na 20. godišnjem teniskom turniru slavnih Desert Smash.

Hollywoodsku glumicu Charlize Theron mogli smo često vidjeti u prvim redovima teniskih mečeva, a sada se i sama okušala u omiljenom joj sportu, i to s ni više ni manje nego Novakom Đokovićem, čija je i sama velika obožavateljica.

Charlize Theron, 48-godišnja oskarovka bila je domaćin 20. godišnjeg teniskog turnira slavnih Desert Smash, koji je organiziran s ciljem podrške njezine dobrotvorne organizacije Charlize Theron Africa Outreach Project.

BHmeteo objavio prognozu za naredni period: Uživajte u suncu - evo kad se vraćaju kiša i grmljavina

BHmeteo objavio prognozu za naredni period: Uživajte u suncu - evo kad se vraćaju kiša i grmljavina

Organizacija je to koja inače finansira grupe koje rade izravno s mladim ljudima i bavi se sprječavanjem rodno uvjetovanog nasilja, zagovaranjem seksualno reproduktivnog zdravlja i prava te osiguravanjem pristupa visokom obrazovanju.

Đoković je bio jedna od glavnih zvijezda turnira, u finalnom meču napravio je iznenađenje pojavivši se s Charlize u meču s ATP prvakom Francesom Tiafoeom, komičarkom Yvonne Orji i dvostrukom Grand Slam pobjednicom Victorijom Azarenkom, prenosi Dnevnik.

"Tenis je obično nevjerojatan jer dolaze ljudi koji znaju igrati tenis. Dakle, danas bi mogao nastati pravi nered, ali uspjet ćemo", izjavila je Charlize za The Hollywood Reporter uoči turnira.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije