Najčudniji intervju Novaka Đokovića u karijeri: 'Nazvat ću vas na taj broj!'

1
Radiosarajevo.ba
Najčudniji intervju Novaka Đokovića u karijeri: 'Nazvat ću vas na taj broj!'
Foto: EPA-EFE / Novak Đoković

Novak Đoković, najbolji svjetski teniser, dao je vjerojatno najčudniji intervju u karijeri uoči nastupa na Australian Openu.

Dan nakon javnog pisma putem kojeg je kritičarima odgovorio da je želio pomoći igračima u Melbourneu i da su njegove najmere pogrešno protumačene, Đoković je s terase svog apartmana u Adelaideu odgovarao na pitanja znatiželjnih novinara.

"Čudno je biti zaključan u sobi 14 dana, a u isto vrijeme smo jako sretni u odnosu na igrače iz Melbourea jer imamo više sati koje možemo provesti vani i na terenu", rekao je Đoković, branitelj naslova na Australian Openu.

"Prva stvar koju ću napraviti u petak ujutro (po isteku karantene) jeste otrčati ravno do ovoga parka i tamo provesti sat vremena", rekao je Đoković.

Oko hotela su se također okupili mnogi navijači koji su iskoristili priliku za fotografiranje najboljeg igrača svijeta i kratko ćaskanje s njim.

Nesvakidašnja je bila i situacija u kojoj je Đoković rekao novinarima da će ih nazvati na prethodno ugovoreni broj kako bi mogli dulje i u miru porazgovarati.

"Što kažete na ovo? Nazvat ću vas na taj broj", pitao je Đoković, a odgovor je bio oduševljeni - da.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije