Kako se djevojka Damira Džumhura zahvalila Bosancima

Radiosarajevo.ba
Kako se djevojka Damira Džumhura zahvalila Bosancima
Ponosna Dejana Živković prokomentirala je veliki uspjeh Damira Džumhura.

Prije četiri mjeseca njih dvoje su započeli vezu, a  naš teniser Damir Džumhur iznenadio je mnoge i svoju djevojku Dejanu Živković novom titulom. 

Otkad je uplovila u romansu s njim, Dejana se sve češće hvali luksuznim putovanjima i destinacijama koje posjećuje, a sada je došao red i da mu se javno zahvali.

"Rečima ne mogu da opišem koliko sam ponosna na tebe, sjećajući se odakle smo krenuli pre samo četiri mjeseca. Toliki napredak toliko bolji plasman, drago mi je svim srcem što toliko dobro utičem na tebe i tvoju igru. Sada 40. igrač na svetu, pravi profesionalac i šampion. Vidjevši te na terenu sinoć s peharom krenule su mi suze od sreće jer znam koliko naporno radiš svaki dan i koliko si zaslužio titulu. Svaka tvoja pobjeda je moja pobjeda. Hvala na svemu što si svima nama priredio i veliko. Hvala još jednom svim medijima i fanovima iz Bosne na divnim komplimentima, idemo dalje u nove pobjede", napisala je Dejana na Instagramu.

dejana_poruka.JPG - undefined

 


 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije