Federer uživa na odmoru u komšiluku, društvo mu pravi lijepa Sarajka

2
Radiosarajevo.ba
Federer uživa na odmoru u komšiluku, društvo mu pravi lijepa Sarajka
FOTO: 24sata.hr / Federer uživa na odmoru u komšiluku, društvo mu pravi lijepa Sarajka

Švicarski teniser Roger Federer je poslije eliminacije u četvrtfinalu Wimbledona saopštio da ide na pauzu zbog problema sa povredom, a trenutno odmara u Hrvatskoj.

Jadranska obala svake godine privuče veliki broj poznatih sportista, a sada je Federer 'uhvaćen' u Malom Lošinju u društvu svog trenera, bivšeg hrvatskog tenisera, Ivana Ljubičića i čuvenog francuskog fudbalera Thieryja Henryja.

Federer je odustao od Olimpijskih igara i posvetio se potpunom oporavku od povrede, a očigledno je stigao i da uživa u Hrvatskoj pred nastavak sezone, mada je neizvjesno kada se vraća.

Švicarac je snimljen kako u poslijepodnevnim satima uživa u specijalitetima u jednom restoranu zajedno u društvu Ljubičića, Henryja i njegove supruge Andree Rajačić, koja je iz Sarajeva, prenosi portal '24sata'.

Čitalac koji ih je snimio istakao je da ih je retko ko prepoznao, pa pošto je dan bio oblačan nije bilo mnogo ljudi i oni su uživali sami bez obezbjeđenja.

Zanimljivo, Federer je na odmoru bez supruge Mirke i četvoro djece.

Federer uživa na odmoru u komšiluku, društvo mu pravi lijepa Sarajka  - undefined

FOTO: 24sata.hr: Federer uživa na odmoru u komšiluku, društvo mu pravi lijepa Sarajka

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije