Đoković: Ne razmišljam o porazu

Radiosarajevo.ba
Đoković: Ne razmišljam o porazu


Iako ove godine još uvijek ne zna za poraz i premda je osvojio Australian Open, Dubai, Indian Wells, Miami, Beograd, Madrid i Rim, Novak Đoković je bio prilično skroman u najavi Roland Garrosa...

Drugi Grand Slam turnir godine u nedjelju počinje na pariškoj zemlji, a drugog nositelja Đokovića u 1. kolu čeka Nizozemac Thiemo de Bakker.

"Nisam nepobjediv, nitko nije, premda sam u nevjerojatnom nizu. Već sam govorio posljednjih tjedana da ne razmišljam o tome kada će taj niz završiti jer bi to značilo da razmišljam o porazu. Uvijek pokušavam biti pozitivan. Idem od dvoboja do dvoboja i razmišljam samo o pobjedi u prvom predstojećem meču. Mislim da je to ispravan stav, a dosad se pokazalo da dobro funkcionira", izjavio je srpski teniser.

Đoković je ove godine ostvario pobjede u svih 37 odigranih mečeva, a u slučaju plasmana u finale Roland Garrosa, vjerojatno će na prvom mjestu svjetske ljestvice zamijeniti Rafaela Nadala. No, Srbin se time ne želi opterećivati.

"Nemam nikakvih problema sa zdravljem, u odličnoj sam formi, vjerujem da bez problema mogu izaći na teren i odigrati pet setova", zaključio je Đoković uoči pariških izazova.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije