Damir Džumhur ispričao traumatično iskustvo: "Imam scenu u glavi – uzima čovjek pištolj i bam, bam"

0
Radiosarajevo.ba
Damir Džumhur ispričao traumatično iskustvo: "Imam scenu u glavi – uzima čovjek pištolj i bam, bam"
Foto: Screenshot / Damir Džumhur u "Reketiranju"

Damir Džumhur, nekada 23. teniser svijeta, prošao je mnogo u bogatoj karijeri, ali jednu noć u Sjedinjenim Američkim Državama nikada neće zaboraviti.

Najbolji reket Bosne i Hercegovine osvojio je u nedjelju Challenger u Barletti tako što je savladao Harolda Mayota s 6:1, 6:3, a u podcastu Reketiranje je ispričao jednu od čuvenih anegdota.

Uplašio se tada kao rijetko kada u životu i svašta mu je prolazilo kroz glavu. A samo je došao da odigra Masters u Indian Wellsu, po prvi put u karijeri, pa je dobio priliku da prespava kod prijatelja Billa Fleckensteina, koji je jedan od poznatijih u finansijskim krugovima SAD.

Oglasio se Emir Suljagić nakon govora Davida Camerona

Oglasio se Emir Suljagić nakon govora Davida Camerona

"Sad čujemo ono neko silazi odozgo niz stepenice… Dolazi čovjek, silazi izbezumljen: Ko si ti? Izlazi odmah iz mog stana, šta je ovo?! Ja znači ono pogubljen i još malo kao ušao u san… Ja reko: Pa kako ko sam? Pa, Damir. On odgovara. Ne znam nikakvog Damira. Izlazi! Amer mi je dao vaš broj, jeste li vi Bill? Kakav Bill, ovo ono… Ja rekoh dobro, dobro izaći ću, a on mi kaže: Sačekaj tu. Čovjek bukvalno u gaćama i kaže mi: Sačekaj me tu, pa ćeš da izađeš. Ode on gore i meni tu već, ono scena… U Californiji je zakon ako uđeš na nečiji posjed mogu da te ubiju bez da odgovaraju. Ja već imam scenu u glavi, ide uzima pištoj i bam bam. Meni govori kao čekaj tu, ja razmišljam da li pobjegnem, ne smijem ni to…", ispričao je, između ostalog, Džumhur.

Čitavu priču od početka, kako se Džumhur zapravo našao u ovom kraju toliko kasno i ko mu je pomogao pogledajte u videu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije