Bivša prva teniserka svijeta odlučila se vratiti: 'Ne znam kako će proći početak sezone'

0
Hina
Bivša prva teniserka svijeta odlučila se vratiti: 'Ne znam kako će proći početak sezone'
Twitter / Naomi Osaka

Osaka je u New Yorku na marginama US Opena sudjelovala je na forumu o mentalnom zdravlju sportaša, zajedno s američkom plivačkom legendom Michaelom Phelpsom. Pritom je rekla da namjerava odraditi cijelu tenisku sezonu 2024.
 
Japanska tenisačica Naomi Osaka, osvajačica četiri Grand Slam turnira koja se ne natječe od rujna 2022., objavila je u srijedu da se nada povratku na teniske terene na Australian Openu 2024. Na upit američkog sportskog kanala ESPN o njezinoj prisutnosti u Melbourneu idućeg siječnja, 25-godišnja Japanka odgovorila je potvrdno, objasnivši da je 16-mjesečna pauza u njoj "ponovno zapalila vatru".

Osaka je u međuvremenu, u julu prošle godine, rodila djevojčicu Shai. Nije igrala na natjecanju od turnira u Tokiju 2022. nakon što je iskoristila odustajanje u prvom kolu svoje protivnice Beatriz Haddad, povukla se prije drugog kola.

Osaka je u New Yorku na marginama US Opena sudjelovala je na forumu o mentalnom zdravlju sportaša, zajedno s američkom plivačkom legendom Michaelom Phelpsom. Pritom je rekla da namjerava odraditi cijelu tenisku sezonu 2024.

Horor u moru: Plivao je nedaleko od obale kad ga je napao morski pas, mislili su prvo da je srčani

Horor u moru: Plivao je nedaleko od obale kad ga je napao morski pas, mislili su prvo da je srčani

"Bit će to nesumnjivo mnogo više turnira nego što sam igrala", rekla je. "Ne znam kako će proći početak sezone. Ne znam koja će biti moja razina igre i mislim da se moram tiho vratiti. Stoga ću si postaviti cilj završiti 2024. godinu", pojasnila je.

Prva tenisačica svijeta 2019., Osaka je pala na 603. mjesto na WTA ljestvici. Osvojila je Australian Open 2019. i 2021., kao i US Open 2018. i 2020. godine.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije