Studentima potrebna podrška sa tribina

Radiosarajevo.ba
Studentima potrebna podrška sa tribina


Rukometni prvak naše zemlje, sarajevska Bosna će u subotu 1. oktobra igrat će susret prvog kola Lige prvaka protiv švicarskog Kadattena.

Studenti se maksimalno pripremaju za ovaj susret.

"Radimo punom parom, svi igrači i oni koji su zdravi i oni koji su povrijeđeni rade i iznad svojih mogućnosti. Kadetten je nas dužnik od prije tri sezone kada smo eliminisani u Kupu pobjednika kupova i smatramo da ova ekipa može dati puno više pogotovo zbog činjenice da smo u prošloj sezoni napravili najveći podvig kojeg niko od nas nije očekivao", rekao je Međić, a prenio oficijelni portal kluba.

Unatoč solidnim predstavama u regionalnoj SEHA ligi, studenti očekuju težak meč, a za dobar rezultat će im biti potrebna podrška sa tribina.

"Pozivam sve navijače da dođu u što većem broju da nas podrže u ovoj utakmici koja je ključna jer svake godine na početku Lige prvaka eventualnom pobjedom određujemo svoj put u najelitnijem klupskom takmičenju u Europi", rekao je Međić.

Podsjetimo, Studenti su, pored Kadattena u grupi A još sa ekipama sa Barcelone, CO Zagreb,  Chambery Savoie i IK Sävehof.

Susret između Bosne i Kadattena igra s  u Skenderiji od u 19,00 sati, a karte za ovu utakmicu mogu se nabaviti preko portala Kupikartu.ba, putem kojeg će prodavati ulaznice za sve domaće utakmice Lige prvaka u ovoj sezoni. Cijena karata za parter na istoku je 10 KM, a 5 KM je ulaznica za parter na zapadu. Cijene ulaznica za istočnu i zapadnu tribinu su jedinstvene i iznose 2 KM.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije