Rukometni svijet u šoku: Francuska ikona uhapšena zbog pedofilije

1
Radiosarajevo.ba
Rukometni svijet u šoku: Francuska ikona uhapšena zbog pedofilije
Foto: Twitter / Bruno Martini

Ikonski francuski golman Bruno Martini uhapšen je u pedofilskom skandalu koji je policija istraživala dvije godine, piše gol.hr

Bivši golman francuske rukometne reprezentacije Bruno Martini završio je iza rešetaka poslije dvogodišnje policijske akcije zbog pedofilije.

Nekadašnji svjetski prvak iz 1995. i 2001. godine s francuskom rukometnom reprezentacijom priveden je zbog "iskorištavanja maloljetnika" i "snimanja dječje pornografije", prenose francuski mediji.

Preminuo Branislav Brano Mićunović, čovjek s američke crne liste

Preminuo Branislav Brano Mićunović, čovjek s američke crne liste

Martini je dobro poznat domaćim ljubiteljima rukometa kao čuvar mreže solidne francuske generacije, a od kraja 2021. godine obnaša dužnost predsjednika francuskog udruženja prvoligaša.

Martini je istražiteljima priznao kako je kontaktirao 13-godišnjeg dječaka preko društvenih mreža, tražio mu eksplicitne fotografije i snimke pa predložio da se nađu. Uhitili su ga u njegovu pariškom domu u ponedjeljak.

Poslije dva dana u pritvoru pušten je na slobodu i mora se uskoro pojaviti na sudu. Prijeti mu pet godina zatvora, prizna li krivicu…

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije