Koronavirus se uvukla među Zmajeve, ekipa se vraća u Sarajevo

1
Radiosarajevo.ba
Koronavirus se uvukla među Zmajeve, ekipa se vraća u Sarajevo
Arhiv / Nikola Prce

Utakmica Croatia Cupa u Osijeku, koju su rukometni Zmajevi trebali igrati protiv Hrvatske i Rusije, otkazana je zbog pozitivnih testova na koronavirus u našoj reprezentaciji, potvrđeno je za portal Radiosarajevo.ba.

Informacije su potvrdili iz Rukometnog saveza BiH, a njihovo saopćenje prenosimo u cijelosti:

"Susret Croatia cupa između rukometnih reprezentacija Hrvatske i Bosne i Hercegovine je otkazan. Nakon što su jučer svi PCR testovi bosanskohercegovačke reprezentacije bili negativni, na današnjem antigenskom testiranju prilikom dolaska u Osijek pokazalo da ima zaraženih u našem timu. Reprezentacija BiH se vraća u Sarajevo, a ujutro će uslijediti novo PCR testiranje, koje je najmjerodavnije i nakon kojeg ćemo javnost tačno obavijestiti o stanju sa koronavirusom u timu BiH", navodi se u saopćenju RSBiH.

Admir Čavalić: 'Protiv sam neradne nedjelje, ima drugih načina kako pomoći radnicima'

Admir Čavalić: 'Protiv sam neradne nedjelje, ima drugih načina kako pomoći radnicima'

Podsjetimo, izabranici Ivice Obrvana su u Osijeku trebali odigrati mečeve protiv Hrvatske i Rusije koji su trebali biti i generalna proba za nastupajući EURO.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije