Kasim Kamenica napustio Nexe

Radiosarajevo.ba
Kasim Kamenica napustio Nexe

Iako je postojala mogućnost produžetka ugovora za još dvije godine, Rukometni klub Nexe raskinuo je suradnju s bosanskohercegovačkim stručnjakom Kasimom Kamenicom nakon skoro pet godina saradnje, saopćeno je iz hrvatskog viceprvaka. 

Priča je završena pobjedom protiv Karlovca i osvojenim petim uzastopnim naslovom viceprvaka Hrvatske.

''Želio bih zahvaliti svima koji su cijelo ovo vrijeme podržavali klub, želio bih da klub nastavi s razvojem i dobrim rezultatima. To od srca želim svima koji su pozitivno gledali na klub.“ – rekao je „Kameni“ po završetku utakmice s Karlovcem i nastavio: 

„Ovo je bila moja posljednja utakmica na klupi Nexea, takav je splet okolnosti. Žao mi je što se klub našao u ovakvoj situaciji, bilo je posebno teško posljednjih šest mjeseci. Naš je glavni sponzor zapao u poteškoće, ali vjerujem da će se situacija pozitivno riješiti i da će klub ići dalje uzlaznom linijom. Posebno bih zahvalio obitelji Ergović koja je cijelo ovo vrijeme maksimalno podržavala i pomagala klub. Vjerujem da će sve probleme uspješno riješiti i da će i u budućnosti biti uz klub'', kazao je ugledni bh.trener naglasivši da još uvijek nema konkretnih opcija za nastavak karijere. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najnovije