Drugi poraz rukometašica Francuske

Radiosarajevo.ba
Drugi poraz rukometašica Francuske

foto: Getty Images

Nakon dva kola Evropskog prvenstva za rukometašice u Danskoj i Norveškoj, aktualne svjetske viceprvakinje Francuskinje i dalje su bez boda.

U utorak su izgubile od braniteljica naslova i olimpijskih pobjednica Norvežanki, a u srijedu ih je s 21:18 svladala Mađarska. Kontrolirale su Mađarice rezultat većim dijelom drugog poluvremena, ali su dvije minute prije kraja dopustile Francuskoj da dođe samo na dva gola minusa (20:18). Mađarska golmanica Orsolya Herr je u tom trenutku obranila sedmerac Alexandri Lacrabere i to je konačno ugasilo nade izabranicama Oliviera Krumbholza.

Mađarskoj je to bila druga pobjeda u skupini D koja se igra u Lillehammeru, a na istom su učinku i domaće rukometašice koje su u srijedu bile vrlo uvjerljive protiv Slovenije (32:16) koju vodi hrvatski trener Ivica Rimanić.

U skupini C u Larviku do druge je pobjede stigla Švedska koja je sa 33:25 nadigrala Ukrajinu, dok je Njemačka s 30:27 bila bolja od Nizozemske i sada obje reprezentacije imaju po jednu pobjedu i poraz.

EP za rukometašice, 2. kolo:
Skupina C
Švedska – Ukrajina 33:25
Njemačka – Nizozemska 30:27
Redoslijed: 1. Švedska 4 boda, 2. Njemačka 2, 3. Nizozemska 2, 4. Ukrajina 0

Skupina D
Mađarska – Francuska 21:18
Norveška – Slovenija 32:16
Redoslijed: 1. Norveška 4, 2. Mađarska 4, 3.Francuska 0, 4. Slovenija 0

totalsport/radiosarajevo.ba


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije