Bosna u Subotu dočekuje Sutjesku

Radiosarajevo.ba
Bosna u Subotu dočekuje Sutjesku


Rukometaši sarajevske Bosne će u subotu u okviru trećeg kola Regionalne lige dočekati ekipu Sutjeske.

Susret se igra u dvorani Ramiz Salčin na Mojmilu od 18,00 sati, a ulaz je slobodan.

"Sezona će biti jako zahtjevna. Biće pobjeda, ali i poraza, ali najbitnije je zadržati pozitivnu atmosferu", rekao je trener Studenata Irfan Smajlagić i dodao da su ambicije iste kao i u prethodnim sezonama.

"Svaki klub koji učestvuje u Regionalnoj ligi trudit će se da na što bolji način predstavi svoju zemlju, pa tako i mi. U svakoj utakmici daćemo svoj maksimum, ali svjesni smo da će biti oscilacija, no vremenom će se stvari izbalansirati", rekao je Smajlagić.

Kapiten Studenata Tarik Međić, uoči susreta je izjavio da je atmosfera u timu fenomenalna, te je pozvao navijače da u što većem broju dođu na premijernui domaći nastup Bosne u novoj sezoni.

"Iza nas su pripreme, koje smo odradili dobro. Mnogo je novih igrača u momčadi, no atmosfera je doista fenomenalna. Na terenu i van njega svoi smo pravi prijatelji. Ambiciozni smo i gladni uspjeha i to ćemo pokazati već u subotu. Potrebna nam je podrška s tribina, pa zbog toga pozivam navijače da u što većem broju dođu na Mojmilo", istako je Međić

Podsjetimo, izabranici Irfana Smajlagića su u 2. kolu u Skoplju remizirali sa domaćim Vardarom (26:26).

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije