Zmajice večeras igraju protiv Francuske, osiguran direktan TV prijenos

0
Radiosarajevo.ba
Zmajice večeras igraju protiv Francuske, osiguran direktan TV prijenos
Reprezentacija.ba / Ženska odbojkaška reprezentacija BiH

Večeras će se u Beogradu od 20 sati igrati utakmici trećeg kola grupe A Europskog prvenstva za odbojkašice, u kojem će snage odmjeriti reprezentativke Bosne i Hercegovine i Francuske.

Naše Zmajice igraju prvi put u historiji EURO, a nakon dva odigrana kola imaju jednu pobjedu i jedan poraz.

Ekipa BiH je u prvom kolu očekivano poražena od domaćina Srbije sa 0:3, da bi u drugom kolu protiv Azerbejdžana slavila sa 3:0 i stigla do historijskog trijumfa.

Objavljen snimak: Požar na mostu Počitelj, eksplodirao generator za struju

Objavljen snimak: Požar na mostu Počitelj, eksplodirao generator za struju

Selekcija Francuske u prvom kolu je izgubila od Rusije sa 1:3, dok je u drugom poražena od Srbije 0:3. Za večerašnji meč osiguran je direktan TV prijenos na kanalu Arena Sport.

Sportske kladionice daju ulogu favorita Francuskinjama u ovom meču. U svojoj ponudi za ovaj susret, Kladionica Mozzart tako nudi kvotu 1.40 na pobjedu Francuske, dok za pobjedu ekipe iz naše zemlje kvota iznosi 2.70

Inače, plasman u 1/8 finala izborit će četiri najbolje ekipe iz grupe, pa bi eventualna pobjeda našim odbojkašicama otvorila vrata plasmana u narednu fazu.

BiH će do kraja grupne faze odmjeriti snage sa Belgijom i Rusijom.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije