Hoće li vlasnik sedam titula prvaka NFL lige otići u penziju?

0
Radiosarajevo.ba
Hoće li vlasnik sedam titula prvaka NFL lige otići u penziju?
Foto: EPA-EFE/Radiosarajevo.ba / Impresivna karijera

Svijet je jučer obišla vijest da je ponajbolji igrač američkog fudbala Tom Brady odučio završiti karijeru nakon 22 godine bogate karijere.

Kako prenose američki mediji, zvijezda NFL lige, ipak, nije donijela konačnu odluku i može se čak desiti da ne ode u penziju.

Brady je, navodno, obavijestio generalnog menadžera Tampa Bay Bakanirsa Džejson Lihta da još nije siguran hoće li se penzionisati ili igrati u sezoni 2022/2023, ali nije donio konačnu odluku.

Admir Čavalić: 'Protiv sam neradne nedjelje, ima drugih načina kako pomoći radnicima'

Admir Čavalić: 'Protiv sam neradne nedjelje, ima drugih načina kako pomoći radnicima'

"Otac, agent i tim Toma Bredija sada su demantovali da je Brady odlučio da se povuče, a njegova kompanija je izbrisala twit. To ne znači da se Brady neće uskoro povući; ima 44 godine i priznao je da će poslije prošlonedjeljne utakmice razmotriti budućnost" napisao je novinar Tom Pelisero.

Brady, naime, ima još godinu ugovora sa Tampa Bayom.

Brady (44) je karijeru počeo 2000. godine u dresu New England Patriotsa. Sa ovim timom osvojio je čak šest titula prvaka NFL lige.

Prošle sezone je prešao u Tampa Bay te je bio jedan od najzaslužnijih za naslov prvaka.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije